Skip to content

Educan kansainvälinen ohjelma

Educa 29.–30.1.2021, Messukeskus Helsinki

Pohjoismaiden johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma Educa tarjoaa uuden, kansainvälisille opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille suunnatun kokonaisuuden. Lisätietoja vuoden 2021 ohjelmasta luvassa syyskuussa!

Educan kansainvälinen ohjelma esittelee kansainvälisille markkinoille suunnattuja tuotteita ja palveluita

Kansainvälisen ohjelmakokonaisuuden korkeatasoinen sisältö esittelee suomalaista koulutusjärjestelmää ja tarjoaa uusia näkökulmia kansainvälisille opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille.

Educan kansainvälinen kokonaisuus on suunnattu englanninkielisestä sisällöstä kiinnostuneille alan ammattilaisille ja ulkomailta saapuville, suomalaisesta opetus- ja kasvatusalasta kiinnostuneille kävijöille. Kansainvälinen kokonaisuus järjestetään yhdessä Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n, Opetushallituksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa.

Perinteinen, suomalaisille alan ammattilaisille suunnattu sisältö toteutetaan kuten aiemminkin ja sitä kehitetään aktiivisesti myös jatkossa.

Kansainvälisestä ohjelmasta vastaavat Opetusalan Ammattijärjestö OAJ, opetus- ja kulttuuriministeriö, Opetushallitus ja Messukeskus. Kaikilla mukana olevilla yrityksillä on mahdollisuus tarjota englanninkielisiä puheenvuoroja osaksi lauantain ohjelmaan. Kansainvälisen osuuden osallistujille järjestetään yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa mahdollisuus oppilaitosvierailuun ennen varsinaista messutapahtumaa.

”Suomalaiset opettajat ovat tärkein menestystekijä Suomen koulutusjärjestelmän korkean laadun ja tulosten takana. Educa-messut antaa erinomaisen tilaisuuden tutustua suomalaiseen koulutukseen ja muun muassa kohdata suomalaisia kasvatus- ja opetusalan ammattilaisia.”

Olli Luukkainen, puheenjohtaja, OAJ

Ohjelmassa pyritään vastaamaan seuraaviin laajoihin kysymyksiin:

  • Miten koulutuksella luodaan hyvinvoivaa ja tasa-arvoista yhteiskuntaa, sekä tuetaan YK:n kestävän kehityksen Agenda 2030 -tavoitteiden saavuttamista?
  • Millainen on Suomen koulutusjärjestelmä ja mitkä ovat sen vahvuudet sekä ajankohtaiset haasteet?
  • Millaista on suomalainen opettajuus ja miten opettajia Suomessa koulutetaan?
  • Millä keinoin voidaan vastata globaaliin oppimisen kriisiin?
  • Minkälaisia koulutusalan innovaatioita ja ratkaisuja Suomella on tarjota?

 

Kansainvälinen kokonaisuus sijoittuu halliin 7 ja sen ohjelma on kokonaan englanninkielinen. Rekisteröitymällä tapahtuman kävijäksi, pääsee tutustumaan maksutta sekä Educaan että sen kansainväliseen kokonaisuuteen.

Oletko kiinnostunut varaamaan osastosi läheltä kansainvälisen ohjelman lavaa?

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille paras osallistumisratkaisu.

Johanna Juurus
myyntipäällikkö
+358 50 522 9569
johanna.juurus@messukeskus.com