Ohjelma ja yritykset

 

Tältä sivulta löydät tapahtumassa mukana olevat yritykset, ohjelmat ja tarjoukset. Voit selata ohjelmaa ajankohdan, paikan, teeman ja esiintyjän mukaan. Kun merkitset suosikkisi Sydän-symbolilla, valintasi kerääntyvät omalle Suosikit-listallesi, jonka voit tallentaa, tulostaa tai jakaa ystävällesi.

Voit tutustua ohjelmaan myös lataamalla ilmaisen Messukeskus-sovelluksen älypuhelimeesi tai selaamalla Messuopasta.

 

Huom! Visio-, Tahto- ja Tieto-lavoilla on käytössä tekstiviestiseinä, johon tapahtumaan osallistujat voivat lähettää luennoitsijalle kysymyksiä ja kommentteja.

Lähetä kysymykset ja kommentit Twitterissä hashtagilla #educa2018, osoitteessa www.viestiseina.fi/educa tai tekstarilla numeroon 12154 ja aloita viesti sanalla Educa. Viestit julkaistaan tarkistuksen jälkeen salin edessä olevalla valkokankaalla. Tekstiviestien lähettäminen maksaa normaalin tekstiviestin verran.

Educa 2018

Educa on johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma.
Sen korkeatasoisesta, veso-kriteerit täyttävästä ja kävijöille veloituksettomasta luento-ohjelmasta vastaa OAJ yhteistyökumppaneineen. Laaja, laadukas näyttely esittelee opetusalan uusimmat välineet ja tekniset ratkaisut. Viimeksi messuihin tutustui yli 16 500 alan ammattilaista.

Rekisteröidy kävijäksi

Educa 2018 teema

Opettaja opettaa!

Educan mielenkiintoiset luennoitsijat ravistelevat ajatuksia! Ohjelma rakentuu teeman Opettaja opettaa! ympärille Keskustelua käydään muun muassa näistä aiheista:

  • Opettajan työn rajaaminen
  • Opettajan, oppilaan ja yksikön hyvinvoinnin askelmat
  • Yhteisöllisyys   – oppijoiden osallisuus
  • Millaisilla työkaluilla tulevaisuuteen?
  • Turvallisuus  – kuka sen tekee, kenelle se kuuluu
  • Esimiestyö – muutoksesta toiseen
  • Johtamisen monet puolet – pedagogiikka, hyvinvointi ja turvallisuus, henkilöstö

Educa

Educa

Ecuca