Educa 2019: Opettaminen – viestintää ja vuorovaikutusta

Educa on opetusalan valtakunnallinen koulutustapahtuma, joka sopii esimerkiksi veso-koulutuspäiväksi! Tapahtuma tarjoaa tietoa opetus- ja kasvatusalan uusimmista muutoksista. Vuoden 2019 pääteema on Opettaminen – viestintää ja vuorovaikutusta. Muita teemoja ovat esimerkiksi monilukutaito, yhteisöllisyys ja osallistaminen oppimisessa, opettajan ja oppilaan hyvinvointi ja turvallisuus sekä taiteen ja kulttuurin mahdollisuudet opetuksessa. Mukana ovat jälleen myös tutut Mediakasvatuksen tori, Kansalaisvaikuttamisen tori ja Elämäntaidot -kuja.

 

Tutustu ohjelmaan 2019 Tutustu yrityksiin

Tervetuloa Kansalaisvaikuttamisen torille!

Kansalaisvaikuttamisen torilta löydät koko joukon kansalaisjärjestöjä, jotka työskentelevät ihmisten ja eläinten oikeuksien, lasten ja nuorten osallisuuden sekä kestävän kehityksen edistämiseksi. Haluamme tukea lasten ja nuorten kasvua aktiivisiksi maailmankansalaisiksi opetussuunnitelmien tavoitteiden mukaisesti. Tarjoamme opettajille monenlaista tukea opetusmateriaaleista toiminnallisiin kouluvierailuihin ja täydennyskoulutukseen.

Tule ja selvitä, millaista tukea järjestöt voivat tarjota juuri sinulle!

Elämäntaidot -kuja

Elämäntaitokujalla esitellään elämäntaitoja vahvistavia ja tukevia ohjelmia. Kujalla on esillä eri järjestöjen ja toimijoiden elämäntaitoteemoja, joissa painotetaan eri osa-alueita. Erilaisilla toimintatavoilla vahvistetaan lasten ja nuorten hyvinvointia, osallisuutta sekä oppimista. Tule tutustumaan ja hakemaan ideoita työhösi!

Tutustu näytteilleasettajiin

Tutustu ohjelmaan