Siirry sisältöön
Yrityksille Osallistu

Osallistu

Kohtaamismedia on mahdollisuuksien runsaudensarvi. Messuilla kohtaat tuhansia ostovoimaisia asiakkaita yhdellä kertaa, ja kampanjasuunnittelussa vain mielikuvitus on rajana. Tutustu alta osallistumisvaihtoehtoihin ja ota yhteyttä – rakennetaan juuri sinun yrityksellesi oikea kokonaisuus.

Osasto

Valitse valmisosasto, tilaa pelkkää näyttelytilaa ja rakennuta osastosi itse tai hyödynnä suunnittelu- ja rakennuspalveluamme.

Messuosallistuminen käynnistyy Messustartista (sis. pistorasia 16A 230V 3,6 kW ja sähkön kulutus, näkyvyys- ja ympäristömaksu), jonka hinta on 650 €

Voit vuokrata pelkkää näyttelytilaa ja täydentää osastopaikkasi haluamillasi rakenteilla, kalusteilla ja tekniikalla.

Osaston kokoHinta/m² + alv
6 m²–122 €/m²

Osastopaketti sisältää seinät, maton, otsalaudan tekstillä sekä valaistuksen.

HUOM! Osastorakennepaketin hinnat eivät sisällä näyttelytilaa, joka tulee varata erikseen.

Osastopaketista on moneksi. Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia osastopaketteja, jotka toimivat erinomaisesti suunnittelun pohjana messuosallistumista ideoitaessa. Tapahtuman tekniikan myyntipäällikkö kartoittaa mielellään tarpeesi ja varmistaa, että kokonaisuus on yrityksesi näköinen ja toimiva. 

Haluatko tilata yrityksellesi yksilöllisesti suunnitellun osaston? Autamme mielellämme!

Näkyvyys

Täydennä tapahtumaosallistumisesi lisänäkyvyydellä tai varaa promootiopaikka.

Digitaaliset mainospinnat tavoittavat tehokkaasti kymmenet tuhannet messukävijät jopa 50 kertaa tunnissa koko tapahtuman ajan! Valittavanasi on erilaisia näkyvyyspaketteja, joiden avulla tavoitat Messukeskuksessa tapahtuma-aikaan vierailevat kävijät. Diginäyttöjen lisäksi tarjolla on kymmeniä muitakin vaihtoehtoja. Kysy lisää ja autamme mielellämme.

Näy Educan verkkosivuilla ja uutiskirjeissä

Educa tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa tapahtumasta kiinnostuneet opetus- ja kasvatusalan ammattilaiset digitaalisissa kanavissa myös ennen messuja ja niiden jälkeen. Tutustu vaihtoehtoihin ja hintoihin ja varaa oma näkyvyytesi!

Sisältöyhteistyö verkkosivuilla:

  • Tapahtumien verkkosivut houkuttelevat kävijöitä jo kauan ennen tapahtuma-ajankohtaa. Saavuta asiakkaasi tehokkaasti jo ennen tapahtumaa! Voit esimerkiksi kertoa osastolla esillä olevista uutuuksista, tarjouksista tai kilpailuista. 

Verkkosivubannerin koko:

940 x 120-250 px ja 300 x 250 px (desktop ja mobiiliversioita varten)

Hinta:

etusivu 1 500 € + alv
muut sivut 1 200 € + alv

  • Lähetämme edellisen Educa-tapahtuman kävijöille ja tulevaan tapahtumaan rekisteröityneille, sekä muille potentiaalisille kävijöille uutiskirjeitä. Viestejä lähetetään ja luetaan erityisen aktiivisesti ennen tapahtumaa, mutta myös messujen ulkopuolella. Houkuttele kävijät osastollesi, kerro tarjouksista, uutuuksista ja kilpailuista osastollasi. Voit myös houkutella lukijoita verkkokauppaasi tai kivijalkamyymälään.

Uutiskirjebannerin koko ja tiedot:
600 x 250 px banneri ja teksti ( max 150 merkkiä)
600 x 250 px banneri ilman tekstiä (huomioi toimintakehoitus bannerissa)

Hinta:
Banneri: 1 000 € + alv.
Kuva + teksti: 1 200 € + alv.

Miksi odottaa tammikuuhun saakka potentiaalisten asiakkaiden tavoittamisessa, kun voit saada heihin yhteyden jo aiemmin verkkosivujemme kautta.

Perinteisten bannereiden sijasta tehokkaampi tapa tavoittaa verkkosivuillamme kävijät on sisältöyhteistyö. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin etsitään teille paras yhteistyön muoto.

Hinta/artikkelisivu:

2 000 € + alv.