Siirry sisältöön
Yrityksille

Yrityksille

Tärkeistä asioista on helpointa vaikuttua ihan LIVENÄ.

Lanseeraa. Lisää brändin tunnettuutta. Suunnittele kampanja, jossa vain mielikuvitus on rajana. Kohtaamismediassa teet tavoitteistasi totta.

Näy Educan verkkosivuilla ja uutiskirjeissä

Educa tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa tapahtumasta kiinnostuneet opetus- ja kasvatusalan ammattilaiset digitaalisissa kanavissa myös ennen messuja ja niiden jälkeen. Tutustu vaihtoehtoihin ja hintoihin ja varaa oma näkyvyytesi!

Valmiit osallistumisratkaisut

Helppo tapa osallistua messuille on valita valmis osastoratkaisu. Voit valita profiilirakenteilla tai vakiorakenteilla toteutetut myynti- tai esittelyosastot, joita on mahdollista täydentää kalusteilla ja yrityksesi ilmeen mukaisilla somisteilla. Tutustu myös tyylikkäisiin Smart-, Business-, ja Nordic-valmisosastoratkaisuihin.

Varaa näyttelytilaa

Voit vuokrata pelkkää näyttelytilaa ja täydentää osastopaikkasi haluamillasi rakenteilla, kalusteilla ja tekniikalla. Meiltä voit tilata myös yksilöllisesti suunnitellun osaston.

Referenssit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien.

Verkostoidu >>

Tavatan tapahtuma- ja verkostoitumisalusta tarjoaa ratkaisuja erilaisten tapahtumien järjestämiseen sekä verkostoitumisen tehostamiseen.

Haluamme, että onnistut

Huolella suunniteltu messuosallistuminen kasvattaa brändin tunnettuutta, vahvistaa brändimielikuvaa sekä edistää myyntiä. Alta löydät liudan ohjeita messuosallistumisen suunnitteluun. Myös tapahtumatiimi auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä – ota yhteyttä!

Näytteilleasettajan opas

Näytteilleasettajan opas kuljettaa sinut läpi osallistumisen vaiheiden. Katso täältä tärkeimmät deadlinet sekä tutustu rakentamiseen ja markkinointiviestintään pureutuviin osioihin.

Ohjeet ja luvat

Ripustukset, elintarvikkeiden myynti, langattomat yhteydet, tavarantoimitukset? Vastaukset useimpiin kysymyksiin löytyvät ohjeet ja luvat -osiosta.

Onnistu messuilla

Oppaastamme löydät vinkit onnistuneeseen messuosallistumiseen: