Opettajan olohuone

Opettajan olohuoneessa kymmenen pedagogista järjestöä ja Aineopettajaliitto esittelee omaa toimintaansa ja ajankohtaisia kuulumisiaan. Opettajan olohuoneeseen tullaan tutustumaan osastoihin, seuraamaan monipuolista lavaohjelmaa, tapaamaan kollegoita, juttelemaan ja viihtymään.

Vuonna 2018 juhlitaan myös Opettajan olohuoneen 10-vuotisjuhlaa. Juhlan kunniaksi lavalle nousee perjantaina kuusi teatteria esittelemään kouluille suunnattuja kiertue-esityksiään. Luvassa on monipuolista ja vauhdikasta teatteria kaikenikäisille.

Lauantaina lavalla puhutaan opetuksesta ja opettamisesta ja esitellään muun muassa erilaisia opetukseen liittyviä projekteja POP-tieteestä vastamainoksiin. Kirjailijahaastattelussa on Kissani Jugoslavia –romaanillaan tunnetuksi tullut Pajtin Statovci. Ohjelman päättää Salonkiorkesteri Timbuktu hulluilla jutuillaan.

Aineopettajaliito lisäksi mukana osastolla ovat Biologian ja maantieteen opettajien liitto, Historia ja yhteiskuntaopin opettajien liitto, Kotitalousopettajien liitto, Matemaattisten aineiden opettajien liitto, Suomen erityiskasvatuksen liitto, Suomen kieltenopettajien liitto, Suomen Luokanopettajat, Teknisten aineiden opettajat, Tekstiiliopettajaliitto ja Äidinkielen opettajain liitto.

Pajtim Statovci

Teatteri Tuike