Skip to content

Olette tuttu vuosittainen näytteilleasettaja Educassa, mikä saa teidät vuodesta toiseen palaamaan?

Studeo on ollut Educassa mukana ihan yrityksen 10-vuotisen taipaleen alkuvaiheista alkaen. Alkuvuosina Educa oli meille merkittävä tunnetuuden lisäämisen areena opettajien suuntaan. Teimme Studeon tutuksi osastovieraille ja sovimme oppimateriaaliesittelyistä kouluille messujen jälkeen. Studeon startup vaiheen jäätyä historiaan olemme Educa osastollamme keskittyneet, tunnettuuden lisäämisen ohella,  Studeon uutuuksien esittelyyn ja asiakkaiden palautteen keräämiseen.

Millaisia tavoitteita te vuosittain asetatte osallistumiselle? Miten ne ovat toteutuneet?

Studeon messuosasto Educassa on viritetty kohtaamisia varten. Olemme jo vuosia tarjonneet Educassa opettajille mahdollisuutta tutustua oppimateriaaleihimme,tietokoneiden ja näyttöjen ääressä Studeon väen opastuksella. Meillä on ollut tavoitteena Educassa sopia mahdollisimman monen opettajan kanssa oppimateriaalien kokeilukäytöstä ja kouluesittelyistä. Opettajat ovat täyttäneet osastollamme satoja yhteydenottolomakkeita, joten koemme tavoitteiden toteutuneen paremmin kuin hyvin!

Mikä tekee Educasta ainutlaatuisen? 

Educa tarjoaa Studeolle ainutlaatuisen asiantuntevan ja laajan kohderyhmän, opettajasta opetuspäällikköön, oppimateriaalien esittelylle. Educamessujen osallistujien määrä on vuodesta toiseen sellainen, joka kannustaa myös Studeon panostamaan merkittävästi tapahtumaan.

Miten Educan järjestelyt ovat kohdallanne sujuneet?

Studeo on aina voinut luottaa Educan väkeen osaavina tapahtumajärjestäjinä. Logistiikan sujuminen ja messujen aikainen tapahtumajärjestäjän toiminta on auttanut Studeota menestymään messuilla.Toiveet on toteutettu mallikelpoisesti ja meitä kuunnellen. Erityiskiitos tapahtumajärjestäjille tästä!

Millainen merkitys messujen aikaisilla kohtaamisilla on teidän toiminnallenne?

Educa on meille vuosittain tärkeä tunnettuuden testaamisen ja lisäämisen areena. Saamme asiakaskohtaamisten kautta hyvän käsityksen siitä kuinka hyvin meidät tunnetaan ja kuinka hyvin oppimateriaalimme palvelevat kouluissa opetusta. Osaavat ja kokeneet Studeon käyttäjät tuovat messuilla meidän tietoomme myös ideoita Studeon kehitykselle. Ehdimme päivien mittaan käydä messuosastolla hyviä, merkityksellisiä keskusteluja asiakkaiden kanssa.