Osasto 6g61

ActiveS

ActiveS on Matting AB:tä. Matting tarjoaa ratkaisuja, joilla luodaan terveellisiä työpaikkoja ja esteettömiä ympäristöjä. Terveelliset työpaikat ja esteettömät ympäristöt johtavat osaltaan vähentyneeseen työssäpoissaoloon, parempaan yhteistyöhön, korkeampaan elämänlaatuun sekä lisääntyneesen tehokkuuteen. Meidän tuotemerkkejä ovat StandUp, LightUp sekä Jobmate.

Ruotsalaiset lapset ovat vähiten aktiivisia koko Pohjoismaissa. Samaan aikaan tutkimukset osoittavat, että fyysinen aktiivisuus lisää lasten oppimiskykyä. Koululain mukaan jokaisessa koulussa on oltava ympäristö, joka edistää oppilaiden terveyttä ja hyvinvointia. Seisomapöytä perinteisen koulupulpetin sijaan on yksi tapa antaa oppilaille aktiivinen opiskeluympäristö, jossa he voivat suoriutua parhaalla mahdollisella tavalla. Näin koulu voi täyttää tärkeän roolin kääntämällä paikallaan istumisen trendin ja luomalla elämänmittaisen, positiivisen tottumuksen lapsille ja nuorille.

Nostettava ja laskettava ActiveS Koulu – oppilaspöytä sopii sekä pienille että isoille oppilaille. Sen portaaton korkeus säädetään manuaalisesti ilman sähköliitäntöjä. Jokaiseen oppilaspöytään kuuluu myös pehmeä matto, joka vähentää rasitusta ja tekee seisomisesta miellyttävämpää. Lisävarusteena on saatavana ääntävaimentava sermi sekä säilytystila esimerkiksi tabletille ja kannettavalle tietokoneelle.

Aktiivinen työympäristö tekee oppilaista pirteämpiä, auttaa oppilaita keskittymään ja antaa enemmän iloa oppimiseen. Antamalla lapsille mahdollisuus tehdä töitä seisten, luomme luonnollista aktiivisuutta luokkahuoneeseen. Tiedämme, että jo 10 minuutin fyysinen aktiivisuus vähentää istumisen negatiivisia vaikutuksia.

Meidän ActiveS – oppilaspöydillä on Möbelfakta. Möbelfakta on laatutodistus huonekaluille, ja se on tukena prosessissa riippumatta siitä, oletko kalusteen valmistaja, alihankkija, ostaja, jälleenmyyjä tai kuluttaja. Vaatimukset perustuvat kolmeen eri osa-alueeseen: laatu, ympäristö sekä sosiaalinen vastuu.