25.1.2019 10:00 - 17:00 · 6m50 ·

Helsingin kasvatus ja koulutus mukana Educassa - Oppilaat esittelevät 3D-kynäilyä, robotiikkaa ja digiportfolioita

Tervetuloa tapaamaan helsinkiläisiä oppijoita ja opetustyön asiantuntijoita Educa-messuille 25.−26.1. Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan osastolla 6m50 pääset tutustumaan mm. siihen, miten digitaalisuus ja ilmiöoppiminen toteutuvat käytännössä.

Helsingin osastolla asiantuntijat, oppilaat ja opettajat esittelevät oppimista ja pedagogisia ratkaisuja varhaiskasvatuksessa, perusopetuksessa ja toisen asteen koulutuksessa. Oppilaiden avustamana voit tutustua muun muassa 3D-kynäilyyn ja digiportfolio-oppimiseen. Heiltä opit myös, mitä tarkoittaa värkkäily ja Makerspace.

Rekrytoinnin ja henkilöstöasioiden asiantuntijat ovat kertomassa molempina messupäivinä Helsingin avoimista työpaikoista varhaiskasvatuksesta vapaaseen sivistystyöhön sekä siitä, miten henkilöstöä tuetaan oman osaamisen kehittämisessä.

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen osastolla 6m50 tapahtuu:

Perjantaina 25.1.

Aamupäivällä Puistopolun koulun 5.-luokkalaiset esittelevät messuvieraille muun muassa 3D-kynäilyä. Samaan aikaan voit seurata Drumsö lågstadieskolan 2.-luokkalaisten oppimisprosessia digitaalisten portfolioiden parissa.
Iltapäivällä Arabian peruskoulun oppilaat rakentavat ohjelmoitavia flippereitä. Lisäksi messuosastolla voi pelata Pakilan ala-asteen ja Karviaistien yläkoulun oppilaiden tekemää mobiilipeliä.

Lauantaina 26.1.

Lauantaina osastolla esitellään Stadin ammatti- ja aikuisopiston yrittäjyysopintoja ja kansainvälistä toimintaa. Osastolla on opiskelijoiden Nuori yrittäjyys -yrityksiä mm. tekemässä pikakampauksia messuvieraille (viiden euron materiaalikustannusten hinnalla). Mukana on myös digi- ja ilmiöoppimisen asiantuntijoita.

  • Aika: 25.1.2019 10:00 - 17:00
  • Paikka: 6m50