27.1.2023 09:00 - 19:00 · 6t68 ·

Hae huippusuosittuja, maksuttomia turvataitoja- ja digiturvataitoja edistäviä materiaaleja koko lapsiryhmälle!

Suojellaan Lapsia ry jakaa messuosastolla 6t68 maksuttomia Kip-miehistö käsittelee huolia- tehtävävihkosia sekä digiturvataitoja ohjeistavia Stop, Slow & Go liikennevalojulisteita – hae omasi!

Kip-miehistö käsittelee huolia -tehtävävihkonen

Suojellaan Lapsia ry ja Fun Academy kehittivät 4-9-vuotiaille lapsille tehtävävihkosen Ukrainan sodan aiheuttamien huolien ja pelkojen käsittelemiseksi sekä turvallisuuden tunteen palauttamiseksi. Lapsi voi työstää sitä yksin tai aikuisen kanssa. Tarina ja tehtävät antavat lapselle keinoja huolien pohtimiseen ja käsittelemiseen - lapsille ominaisin tavoin. Messuosastoltamme voit hakea tehtävävihkosia jokaiselle ryhmän lapselle.

Stop, Slow & Go – liikennevalojuliste

Liikennevalomalli, johon Suojellaan Lapsia ry:n Stop, Slow & Go oppimateriaalit pohjautuvat, opettaa lapsille digiturvataitoja yksinkertaisella tavalla ja auttaa lapsia ymmärtämään, että erilaiset tilanteet ja sisällöt digiympäristöissä vaativat erilaisia toimia. Julisteen voi kiinnittää luokan seinälle, jotta digiturvataidot voivat pysyä osana ryhmänne arkisia keskusteluja.

  • Aika: 27.1.2023 09:00 - 19:00
  • Paikka: 6t68