28.1.2023 12:00 - 12:30 · Tulevaisuuden luokkahuone · Perusopetus

Aikaseikkailu – iloa ja luottamusta tulevaisuuteen

Mitä, jos saisimme roboteista kavereita? Mitä jos pörriäiset olisivat turvassa? Mitä, jos lapset seikkailisivat tulevaisuudessa ja muuttaisivat maailmaa? Lapset ja koulun ammattilaiset tarvitsevat nyt iloa ja uskoa tulevaisuuteen. Sitä on tarjolla MLL:n kehittämässä Aikaseikkailussa 3.–4.-luokkalaisille. Tule kuulemaan lisää ja nouda tehtävävihko mukaasi.
Aikaseikkailu on MLL:n 100-vuotisjuhlan kunniaksi kehittämä valmis maksuton kokonaisuus 3.–4.-luokkalaisille. Se tarjoaa koululle puitteet hauskan ja pelillisen kerhon, valinnaisaineen tai monialaisen oppimiskokonaisuuden toteuttamiseen. Aikaseikkailu sisältää kaksi kokonaisuutta ja kumpikin sisältää kymmenen kertaa.

Aikaseikkailu kokonaisuudet:
• Aikaseikkailu kestävässä kehitys käsittelee ympäristöä ja luontoa. Erityisesti keskitytään lapsen lähiympäristöön, arjen toimiin ja kestävään kehitykseen.
• Aikaseikkailu tulevaisuuslukutaito käsittelee teknologisia vimpaimia ja mediaa. Erityisesti keskitytään lapsen ympäristöön, teknologian kehitykseen ja mediataitoihin.

Vetäjänä toimii joku koulun aikuisista, kuten opettaja, koulunkäynninohjaaja tai kuraattori. MLL kouluttaa vetäjät tehtävään. Itseopiskeltava verkkokoulutus tarjoaa Aikaseikkailun toteuttamisen lisäksi ideoita tulevaisuuslukutaidon, positiivisen pedagogiikan ja pelillisyyden hyödyntämiseen opetus- ja ohjaustyössä.

Kaikki on kouluille ja lapsille maksutonta.

Lisätietoa: http://www.mll.fi/kerhotoiminta

Pakkaa reppusi ja seikkaile tulevaisuuteen!

Esiintyjä: Erja Anttonen, Aikaseikkailun hankekoordinaattori, MLL

  • Aika: 28.1.2023 12:00 - 12:30
  • Paikka: Tulevaisuuden luokkahuone
  • Esiintyjät: Erja Anttonen