Ainutlaatuisia mainospaikkoja AR-sovelluksessa

AR eli augmented reality on lisättyä todellisuutta messuhalleissa 6 ja 7. Pokémon GO:sta tuttu lisätty todellisuus avautuu kävijälle Immersal Messukeskus -nimisen sovelluksen kautta. Sovelluksella voi navigoida halleissa osastolta osastolle aivan kuten auton gps:llä. Lisäksi sovellus näyttää yllättäviä AR-maailman asioita, kuten eläimiä, pelejä tai muuta tapahtumaan liittyvää.

Kaikki hallien 6 ja 7 näytteilleasettajat ovat näkyvissä sovelluksen kartalla. Voit kuitenkin erottautua muista ja tilata osastosi ylle virtuaalisen bannerin, esimerkiksi yrityksesi logon! Mikä tahansa jpg- tai eps-kuvatiedosto voidaan ripustaa AR-maailmaan osastosi ylle. Suositusmitat ovat 2000 px x 1000 px

Ota yhteys myyjään ja tilaa näkyvyytesi!

AR messupolku ohjaa oikeat kävijät osastollesi

Nappaa paikkasi messupolulta! Messupolku on kävijöille luotu ja kiinnostuksen kohteiden mukaan kuratoitu valikoima osastoja, jotka kävijän ainakin kannattaa nähdä. AR-sovellus Immersal Messukeskus ohjaa kävijöitä polulla eri osastoille.
Osallistumalla messupolulle saat oman tervehdyksesi kävijöille, voit kerätä liidejä tai ohjata kilpailuun tai paljastaa salaisen alekoodin.
Kun osallistut messupolkuun, voit olla varma, että osastollesi ohjautuu juuri oikea kohderyhmä!

Ota yhteys myyjään ja tilaa näkyvyytesi!

Digital signage – näy messujen aikana tuhansille silmäpareille

Visuaalinen viesti jää mieleen, hyödynnä siksi Messukeskuksen kymmeniä eri kokoisia digital signage –näyttöjä. Näytöt tavoittavat messukävijät niin Messukeskuksen ulko- kuin sisäpuolellakin, muun muassa ravintoloissa, vessoissa, parkkihallissa ja tietenkin sisäänkäynneillä ja käytävissä. Kävijöiden seuratessa opasteita, saat samalla yrityksesi viestin perille. Ohjaa kävijöitä osastollesi, kerro uutuustuotteesta tai muistuta brändistäsi – vain luovuus on rajana diginäytön välkkeessä!

Ota yhteys myyjään ja tilaa näkyvyytesi!

Bannerit verkkosivuillamme – tavoitat ennen messuja oikean kohderyhmän

Educan nettisivuilla käy suuri määrä tapahtumasta kiinnostuneita opettajia ja muita tapahtuman kohderyhmään kuuluvia. Verkkokäynnit kasvavat jo kuukautta ennen tapahtuman alkua. Voit tavoittaa uutta yleisöä ja näkyä Educan banneripaikoilla. Tutustu banneripaikkoihin verkkosivuillamme ja saat lisänäkyvyyttä jo ennen messuja. Halutessasi voit jatkaa yrityksesi näkyvyyttä myös messujen jälkeen ostamalla vuositason näkyvyyden!

Banneripaikkamme ovat varsin kilpailukykyisesti hinnoteltuja, ja verrattuna display-mainontaan, voit olla varma, että bannerin näkevät juuri kohderyhmääsi kuuluvat ihmiset eli tapahtumamme yleisö.

Lue lisää ja ota yhteysmyyjäämme!

Tilaa tästä

Tilaa AR-banneri tai osallistu messupoluille

  • Varaa lisänäkyvyytesi