Siirry sisältöön
Otava

Otava

  1. Tuttu vuosittainen näytteilleasettaja Educassa, mikä saa teidät vuodesta toiseen palaamaan?

Educa on valtakunnallinen ja merkittävä opetusalan henkilöstöä yhteen keräävä tapahtuma. Tapahtuman ajankohta on hyvä yrityksemme vuosikelloon nähden ja mukanaolo on tärkeä startti alkuvuodelle. Educa tarjoaa tärkeitä kohtaamisia ja monipuolisen kävijäkunnan. Siellä tavoitamme kattavasti eri kohderyhmät. Tapahtumassa on kiinnostava ohjelma myös näytteilleasettajille.

  1. Millaisia tavoitteita te vuosittain asetatte osallistumiselle? Miten ne ovat toteutuneet?

Tavoitteista muutamia mainittavaksi ovat uusien tuotteiden tai palveluiden lanseeraaminen, tunnettuuden kasvattaminen sekä näkyvyys uutuustuotteille ja -palveluille. Lisäksi palautteen saaminen, kohtaamiset ja keskustelut ovat tapahtumassa tärkeässä roolissa. Yleisesti olemme olleet tyytyväisiä osallistumiseen ja saavuttaneet asettamamme tavoitteet. Finn Lecturan osastolla jäimme kaipaamaan vielä lisää aikuiskoulutuksen ja vapaan sivistystyön opettajia, heitä toivoisimme tapaavamme enemmän Educassa!

  1. Mikä tekee Educasta ainutlaatuisen?

Vastaavanlaista toista tapahtumaa ei järjestetä Suomessa. OAJ:n koordinoima ajankohtainen ohjelma, kattava ja monipuolinen tarjonta koko toimialalta, tapahtuman valtakunnallisuus sekä kohtaamiset tekevät Educasta ainutlaatuisen tapahtuman.

  1. Miten Educan järjestelyt ovat kohdallanne sujuneet?

Tapahtuman järjestelyissä riittää tekemistä, mutta lopputulos on palkitseva. Kahden osaston rakentamisessa on tuplatyö, mutta myös yhteistyössä on tuplasti voimaa: meillä on paljon asioita, joita voimme tehdä sekä etukäteen että messujen aikana keskitetysti yhdessä. Olemme kuitenkin osallistuneet messuille usean vuoden ajan, joten suuri osa järjestelyistä menee jo rutiinilla. Lisäksi meillä on pitkäaikainen yhteistyökumppani messurakentajana, mikä auttaa paljon järjestelyissä. Myös tapahtuman etukäteisinfot helpottavat aikataulutusta ja ennakoimista. Messukeskuksen infosivut ovat olleet kattavat ja sieltä löytyy hyvin tietoa.

  1. Millainen merkitys messujen aikaisilla kohtaamisilla on teidän toiminnallenne?

Kohtaamisilla on suuri merkitys, messuilla ollaan juuri kasvokkaisten kohtaamisten ja vuorovaikutuksen vuoksi. Messuilla käydyt keskustelut ja saamamme palaute ovat meille erittäin arvokkaita.