Skip to content
×

Ota yhteyttä

Lomakkeen lähetyksessä tapahtui virhe! Suosittelemme lähettämään yritykselle sähköpostia.
Aihe
Nimi:
Sähköpostiosoite:
Viesti:

Kiitoksia yhteydenotosta!

Lasten Keskus

Lasten Keskus on erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta tunnettu kustantamo.

Vieraile sivustolla

Lasten Keskus on erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta tunnettu kustantamo.

Image

Kummaa-esiopetusmateriaali

KUMMAA on elämyksellinen esiopetusmateriaali, joka vie pienet tutkijat uteliaisuutta kutkuttavaan seikkailuun! Kokeneiden pedagogien yhteistyönä syntynyt materiaali on ehyt ja innostava kokonaisuus, jossa tutkimalla oppiminen, leikki, yhdessä tekeminen, vuorovaikutus ja erilaisuuden kunnioittaminen ovat tärkeitä teemoja.

Esiopetuksen keskeiset uudet sisällöt, kuten laaja-alainen osaaminen, mediakasvatus, monilukutaito sekä tiede- ja teknologiakasvatus saavat materiaalissa runsaasti tilaa. Materiaali auttaa opettajaa nostamaan lasten vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet osaksi pedagogiikkaa.

Tutustu sarjaan ja tilaa näytekirja täältä.

Tervetuloa Kummaa-esittelytilaisuuteen  10.2. klo 18.30!

Helmikuussa järjestämme virtuaalisen Kummaa-esittelytilaisuuden, jossa tekijät itse kertovat esiopetusmateriaalista. Tilaisuuteen voit osallistua paikasta riippumatta!

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Molli – tunteet taidoiksi

Molli on pieni ja ujo olento, joka asuu yksin suuren puutarhan keskellä. Kuvakirjailija Katri Kirkkopellon luoma hahmo käsittelee isoja tunteita, ystävyyttä ja yksinäisyyttä, kaipausta ja sisukkuutta, pelkoa ja rohkeutta, kuvitelmia, ennakkoluuloja ja erilaisuuden hyväksymistä. Molli nostaa esiin tärkeitä tunnetaitoteemoja perheiden ja lapsiryhmien pohdittavaksi.

Image

Piki tukee sosiaalisten taitojen kehitystä ja tunnetaitojen opettelua

Miten tukea lapsen itsetuntoa, vuorovaikutustaitojen kehittymistä ja tunnetaitojen hallintaa? Miten toimia, jos lasta kiusataan tai lapsi kiusaa muita? Mistä kiusaamisessa oikein on kyse? Mitä edellyttää toimiva yhteistyö vanhempien ja ammattikasvattajien välillä?

Piki-materiaalikokonaisuuteen kuuluu kaksi Piki-kuvakirjaa sekä ammattikasvattajille ja kotiväelle suunnatut, kuvakirjoihin liittyvät oppaat.

Piki-toimintamallin verkkosivuilta löytyy pienten lasten vanhemmille ja varhaiskasvatuksen parissa työskenteleville suunnattu kokonaisuus, joka tarjoaa lisätietoa lasten sosiaalisten taitojen ja kasvun tukemisesta sekä kiusaamisen ehkäisystä.

Tutustu Piki-materiaaleihin täällä.

 

 

Image
Image

Hyvä lapsuus -sarja

Hyvä lapsuus on varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen ammattilaisille suunnattu kirjasarja. Sarja tarjoaa sekä teoriaa että erityisesti käytännön ideoita varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen eri sisältöalueisiin.

Tutustu sarjan kirjoihin täällä.

Kuvakirjailija Katri Kirkkopelto kertoo Mollista tunnetaitojen ja sosiaalisten taitojen opettelun tukena.

Tuttuja satujako? No ei aivan. Jukka Itkosen SEITSEMÄN KÄÄPIÖN RYTMIORKESTERI -kirjan satumaisissa runoissa on tuttuja tarinoita, mutta jokin niissä on toisin ja kiehtovasti vinksallaan… Näyttelijä Lotta Vaattovaara esittää Jukka Itkosen saturunon Hannu ja Kerttu.

Kirja löytyy täältä.

Tarjouksessa uutuudet -30% ja löytöjä 5 euroa kirja.
Verkkokauppaan pääset täältä.

Tuotteet ja tarjoukset

Pinko ja salaperäinen siemen — Meidän metsäjengi
Voimassa 13.1.2021 - 31.1.2021
Kevään ja mullan tuoksuinen kirja kertoo odottamisen vaikeudesta, pettymyksestä ja kasvun ihmeestä.
13,23 €
-30%
Kasa
Ihastuttava ja uniikki pienten kirja käsittelee vuodenaikoja maagisessa satumetsässä hellyttävän Kasa-hahmon kautta. Idea ja inspiraatio kirjaan löytyi suomalaisesta metsästä, jossa vastaan ei tullutkaan eläimiä vaan pieni ja huomaamaton lehtikasa - josta tuli kirjan päähahmo.
Yksisarvisten taikaa — Loihdi värit esiin vedellä, Lumoava maalauskirja
Voimassa 13.1.2021 - 31.1.2021
Vain hipaisu veteen kastetulla siveltimellä, ja tapahtuu ihme: kirjan ihanat yksisarviset saavat värit. Taianomainen teos tarjoaa hauskaa puuhaa kaikille yksisarvisfaneille tai muutoin rentouttavaa tuokiota etsiville. Taio vedellä esiin yksisarvisten hehkuvat värit ja ihastu!
11,83 €
-30%