Osasto 6e70

Niilo Mäki Instituutti

Niilo Mäki Instituutissa tutkitaan lasten ja nuorten oppimisvaikeuksia. Tutkimuksen tavoitteena on ymmärtää kehitykseen ja oppimiseen vaikuttavia tekijöitä. Kehittämistyöllä pyritään löytämään keinoja oppimisvaikeuksien ennaltaehkäisemiseen, arvioimiseen ja kuntouttamiseen arjen ja oppimisen helpottamiseksi.

Työmme oppimisen ja oppimisvaikeuksien parissa on tutkimuksen, kehittämistyön ja käytännön opetustyön vuoropuhelua. Kehitämme uusia materiaaleja ja toimintamalleja tutkimusperustaisesti. Se tarkoittaa, että tuotamme materiaalia tutkimuksen tuloksiin nojaten sekä tutkimme materiaalien vaikutuksia ja muokkaamme niitä tarpeen mukaan.

Vuonna 2020 Niilo Mäki Instuutti juhlii kolmannettakymmenettä toimintavuottaan! Osastollamme pääset tutustumaan julkaisuihimme sekä tutustumaan kevään 2020 koulutustarjontaan. Kysy myös tilauskoulutuksista! Lisäksi osastoltamme löydät seuraavat hankkeet ja projektit: Lukumummit ja -vaarit, ProKoulu, Hahku - hahmottamisen kuntoutus, DigiLukiseula, Ekapeli, LUKILOKI, ILS - InLärning och Stöd i finlandssvenska skolor. Lämpimästi tervetuloa!

  • Www: http://www.nmi.fi
  • Sähköposti: nmi@nmi.fi
  • Osasto: 6e70
  • Tuotemerkit: Lukumummit ja -vaarit, ProKoulu, Hahku - hahmottamisen kuntoutus, DigiLukiseula, Ekapeli, LUKILOKI, ILS - InLärning och Stöd i finlandssvenska skolor