25.1.2019 09:00 - 17:00 · 6n39 ·

Sitra & kumppanit - Kiertotalouskampus

Ope hei, opetatko jo ilmastonmuutoksen taklaamisessa tarvittavia taitoja? Jos et, tule käymään Educa-messujen kiertotalouskampuksella. Jos opetat, tule silti moikkaamaan ja tutustumaan tuoreisiin opetusmateriaaleihin!

Ilmastokriisi, luonnonvarojen ylikulutus sekä kasvi- ja eläinlajien katoaminen haastavat meidät muuttamaan kulutustapamme ja talousmallimme fiksummiksi. Siksi Sitra ja yli 50 oppilaitosta, koulutusorganisaatiota ja yritystä ovat kehittäneet ja testanneet vuoden 2018 aikana erilaisia kiertotalouden oppimateriaaleja ja kursseja peruskouluun, toiselle asteelle ja korkeakouluihin.

Educa-messujen kiertotalouskampuksella pääset mm. testaamaan, millainen maailmanpelastaja olet, kokeilemaan onneasi arvonnassa, tutustumaan uusiin opetusmateriaaleihin ja keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa, miten voit opettaa tulevaisuuden kestäviä taitoja omassa työssäsi.

Kiertotalouskampuksen osaston löydät Messukeskuksen hallista 6, osastonumerosta 6n39. Osastosta vastaa Sitra ja mukana ovat myös:

Aalto-yliopisto
Haaga-Helia
Helsingin yliopisto
Heureka
Lappeenrannan teknillinen yliopisto
Luonto-Liitto
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Suomen ympäristöopisto Sykli
Taloudellinen tiedotustoimisto TAT
Visia
Walking Circular Classroom

#kiertotalouskoulutus

  • Aika: 25.1.2019 09:00 - 17:00
  • Paikka: 6n39