25.1.2019 11:30 - 12:30 · Visio ·

Messujen avaus ja avajaistilaisuus - Haluatko olla tulevaisuuden osaaja vai menneisyyden vanki?

Liitutaulu – älytaulu, vihko – tabletti, kynä – hiiri … millaista on kouluelämä tulevaisuudessa, yksin vai yhdessä, kasvotusten vai eriytettynä. Nuoret ovat huolissaan maamme tulevaisuudesta, onko osaaminen loppumassa kun koulutuksesta on leikattu niin rajusti. Mistä saadaan jatkossa osaajia eri ammatteihin? Kuinka opettajat pystyvät luomaan uskoa ja innostusta tulevaisuuteen, kun resursseista on revitty niin pitkään?
Nuoret esittävät ministerille, pääjohtajalle, futuristille ja puheenjohtajalle kiperiä kysymyksiä, millaisia tulevaisuuden näkyjä heillä on ja mitä he ovat valmiita tekemään, jotta kouluelämällä olisi tulevaisuus.
Paneelissa mukana Olli Luukkainen, puheenjohtaja OAJ, Sanni Grahn-Laasonen, opetusministeri OKM, Olli-Pekka Heinonen, pääjohtaja OPH, futuristi Perttu Pölönen, SAKKI ry:n varapuheenjohtaja Jutta Vihonen ja Lukiolaisten Liiton puheenjohtaja Roosa Pajunen. Juontajana Aleksi Vehmassalo, puheenjohtaja SOOL.

  • Aika: 25.1.2019 11:30 - 12:30
  • Paikka: Visio
  • Esiintyjät: Paneelissa mukana Olli Luukkainen, puheenjohtaja OAJ, Sanni Grahn-Laasonen, opetusministeri OKM, Olli-Pekka Heinonen, pääjohtaja OPH, futuristi Perttu Pölönen, SAKKI ry:n varapuheenjohtaja Jutta Vihonen ja Lukiolaisten Liiton puheenjohtaja Roosa Pajunen. Juontajana Aleksi Vehmassalo, puheenjohtaja SOOL.