26.1.2019 15:15 - 16:00 · Taito · Napataan kiinni pedagogisista uusista tuulista

Vaakalaudalla pelaaminen ja nuorten hyvinvointi

Tule kuuntelemaan tuoreinta tutkittua tietoa pelaamisesta ja kasvatuksesta! Paneelikeskustelussa lääkäri, pelitutkija, nuori pelistriimaaja, opettaja ja auttavan puhelimen päällikkö vastaavat kysymyksiin. Osallistujat saavat maksutta uuden Pelikasvattajan käsikirjan! Paneelin juontaa Juuso Pekkinen! Emilia Saarikangas, pelistriimaaja
Emilia on nuori pelistriimaaja Joensuusta, joka pelaa tällä hetkellä huippusuosittua Fortnite verkkosotapeliä YouTubessa nimimerkillä emppupemppu tuhansille tilaajille.
Jaana Wessman, lääkäri
Jaana Wessman on lastenpsykiatriaan erikoistuva lääkäri. Jaana on lasten käytösongelmien asiantuntija ja peliharrastaja.
Mikko Meriläinen, pelitutkija
Mikko on helsinkiläinen nuorten pelaamisen ja pelikasvatuksen tutkija ja asiantuntija. Mikko viimeistelee parhaillaan väitöskirjaa nuorten digitaalisesta pelaamisesta ja hyvinvoinnista.
Inka Silvennoinen, Peluuri palvelun päällikkö
Inka Silvennoinen on toiminut vuosia monipuolisissa asiantuntija- ja kehittämistehtävissä, kouluttajana, suunnittelijana ja projektipäällikkönä digitaalisen pelaamisen, pelikasvatuksen ja pelihaittojen ehkäisyn sekä rahapelaamisen ja rahapelihaittojen parissa.
Timo Järvenpää, opettaja
Timo on matematiikan ja fysiikan opettaja Vantaalta. OppilasAgenttien ohjaavana opettajana on ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa kolmena vuonna koulun verkkopelitapahtumaa.
Paneelin juontaa Juuso Pekkinen
Juuso Pekkinen on suomalainen radio- ja televisiojuontaja sekä näyttelijä. Hän on juontanut radiossa YleX Aamua Matti Ylösen sekä Ilkka "Ile" Uusivuoren kanssa, YleX Viikonloppua sekä viimeisimpänä omaa ohjelmaansa Maailman toiseksi paras radioshow, jossa hän esiintyi Aleksi Ruuskasen roolissa

  • Aika: 26.1.2019 15:15 - 16:00
  • Paikka: Taito
  • Esiintyjät: Juuso Pekkinen, Emilia Saarikangas, Jaana Wessman, Mikko Meriläinen, Inka Silvennoinen ja Timo Järvenpää